top of page
Guesthouse stories logo 2.png
Hey Frits Studio logo.png

GUESTHOUSE STORIES PAKKETTEN

HET BOOST PROGRAMMA VOOR JOUW
GASTENVERBLIJF OF ACCOMMODATIE

Ben je net gestart met een eigen gastenverblijf en kun je wel wat hulp gebruiken bij het op de kaart zetten van je plek? Of wil je professionele stappen maken en is het tijd om de fotografie voor je website en social kanalen te verbeteren? Weet je eigenlijk wat belangrijk is online en doe je dat nu goed? Op welke punten kun je potentiële gasten inspireren en hoe haal je ze over om jouw plekje te boeken? 

Ik schrijf al jaren over leuke accommodaties op mijn website heyfrits.nl en ondertussen heb ik al veel plekken gezien en weet ik wat belangrijk is - op het gebied van presentatie en informatievoorziening. Met het boost programma ga ik voor jouw gastenverblijf aan de slag en zorg ik dat jouw potentiële gasten het juiste beeld van jouw accommodatie krijgen en geven we ze informatie op de juiste momenten voor de beste ervaring!

FACTS

 • Uit onderzoek van Airbnb blijkt dat hosts die hun accommodatie professioneel hebben laten fotograferen, zo'n 40% meer verdienen dan andere hosts in de buurt.

 • De foto's zijn een van de belangrijkste dingen die de doorslag geven bij de keuze van een accommodatie. Door goede fotografie krijg je gemiddeld 24% meer reserveringen.

 • Als je je accommodatie professioneel laat fotograferen kun je een hoger nachttarief vragen. Uit onderzoek blijkt dat dit een verhoging van 26% kan opleveren. 

3X BELANGRIJK

WAT WIL EEN POTENTIËLE GAST ZIEN?

Voor mijn reisblog Hey Frits kom ik op veel leuke plekken en bezoek ik veel accommodaties in Nederland. Ik zoek online veel naar dit soort hotspots en ik weet uit ervaring wat een potentiële gast wil zien om tot boeken over te gaan. Dat zijn 3 dingen, namelijk:

 • Foto's van je accommodatie

 • Leuke beelden van de omgeving

 • Jou!

Waarom deze 3 dingen een gouden combinatie zijn leg ik je graag uit!

FOTO'S VAN JE ACCOMMODATIE

Dat klinkt logisch, maar ik kom nog vaak websites en Instagram-accounts tegen waar je bijna geen (of slechte) foto's van de accommodatie ziet. Mijn eerste gedachte is dan: vast niet leuk van binnen. Dus ik haak af. Zonde natuurlijk! Goede foto's van je accommodatie zijn dus belangrijk, want een potentiële gast wil weten hoe bijvoorbeeld de slaapkamer of badkamer eruit ziet. Ook belangrijk: wissel zogenaamde 'overview-foto's' af met detailbeelden. Laat ze de sfeer van jouw accommodatie proeven en laat zien dat er met oog voor detail is gekeken naar de inrichting.

LEUKE FOTO'S VAN DE OMGEVING

Je hebt gasten die boeken omdat ze helemaal verliefd zijn op je accommodatie, maar er zijn ook mensen die echt kiezen voor de locatie. Zorg daarom dat je ook vaak genoeg foto's plaats van dingen die je kunt doen in de omgeving. Kun je mooi wandelen in de buurt? Is er een leuke stad om te bezoeken? Welke hotspots raad je aan? Bij welk restaurant moeten je gasten zeker eens gaan eten? Je inspireert je potentiële gasten op deze manier door te laten zien dat jouw accommodatie óók nog eens in een hele leuke omgeving ligt waar veel te doen is.

swipe voor meer foto's >>

LAAT JEZELF ZIEN

Ik weet het, veel gastenverblijf-eigenaren hoeven niet perse zelf op de foto. Ongemakkelijk en onnodig, want gasten komen toch voor je accommodatie en niet voor jou? Klopt helemaal, maar af en toe je gezicht laten zien is zo belangrijk! Het straalt persoonlijkheid uit en het haalt je uit de 'ik-blijf-liever-anoniem-bubbel'. En het hoeven natuurlijk helemaal geen ongemakkelijke portretfoto's van jou, je gezin of je personeel te zijn (blergh, juist niet!) Je kunt ook beelden laten zien waarop je een ontbijt voor je gasten klaarmaakt of hoe je door de stad of je tuin wandelt. Laat zien welke mensen er achter jouw onderneming zitten!

Er komt een hoop kijken bij het op de kaart zetten van jouw accommodatie. Je wil waarschijnlijk het liefst alles zelf doen, maar je komt er ook al snel achter dat je daar helemaal geen tijd voor hebt. Vooral via social media kun je tegenwoordig veel potentiële klanten vinden, dus het is zonde als je Instagram er dan 's avonds op de bank 'even snel bij doet', terwijl er echt wel wat tijd in gestoken moet worden. Ook de content op je website of in informatieboekjes moet goed en duidelijk zijn, maar wanneer ga je daar aan werken als je ook nog moet schoonmaken, opknappen of een andere baan naast je gastenverblijf hebt?

PAKKETTEN

Gun jezelf een investering in je onderneming en houd tijd over om andere belangrijke dingen te doen. Met de 'stories' pakketten van Hey Frits Studio kun je kiezen voor (eenmalige) beeldbank fotografie om te gebruik voor je website en socials, hulp bij het onderhoud van je social media of bij het ontwerpen van informatie documenten zoals een (gedrukte) inspiratiegids of een digitale infosheet voor gasten. In het kort zijn dit de pakketten:

Guesthouse stories logo 2.png
 • Basis 'start me up' (3 dagen fotografie: accommodatie, branding shoot en fotografie van de omgeving)

 • Uitbreiding 'boost me!' (beheer van socials (maandelijks), artikel op Hey Frits, blogs, design, Instagram gidsen en/of training om het zelf te doen)

 • Totaal 'the full package' (fotografie, design, blog, artikel op Hey Frits, gidsen, beheer)

Lees verder voor prijzen

BASIS 'START ME UP'

€1495,-

(excl. btw)

Drie dagen fotografie om jou en je accommodatie in een fijne beeldbank vast te leggen.

 • 1 dag fotografie van je accommodatie. Dit zijn overview foto's van alle ruimtes maar ook sfeervolle detailfoto's

 • 1 dag branding fotografie - jij gaat zelf op de foto. We maken foto's van jou in je accommodatie, op een aantal plekken in de omgeving en/of van jou aan het werk terwijl je bijvoorbeeld ontbijt maakt voor je gasten

 • 1 dag fotografie van de omgeving. Storytelling beelden van leuke plekken om te bezoeken

Ik kan drie dagen op en neer rijden vanuit Amsterdam, maar de reiskosten en reistijd worden dan aan jou doorberekend. Idealiter kom ik twee nachten logeren in je accommodatie zodat ik eventueel in de avond ook nog wat foto's kan maken - en het is natuurlijk een stuk duurzamer!

Oh, en ook niet onbelangrijk: je ontvangt alle bruikbare foto's die we tijdens deze dagen maken! Geen maximum aantal foto's per shoot, maar gewoon alles. Wel zo fijn toch, want waarom zouden we niet gewoon alle goede foto's gebruiken?

In totaal fotografeer ik drie dagen op jouw locatie en in de omgeving. Uiteraard gaat alles in overleg, een (digitaal) intake gesprek is inclusief.

Guesthouse stories logo 2.png

JA! IK WIL MIJN GASTENVERBLIJF BOOSTEN EN IK WIL HEEL GRAAG CONTACT 

UITBREIDING 'BOOST ME'

Het 'boost me!' pakket heeft meerdere losse opties die apart aangeboden worden. Dit is dus geen pakketprijs, maar je kunt je eigen pakket samenstellen.

ARTIKEL OP HEY FRITS.NL + SOCIALS

€149,-

(excl. btw)

Op mijn website Hey Frits schrijf ik over reizen en hotspots, wereldwijd maar met een sterke focus op Nederland. Als jouw accommodatie aansluit bij mijn doelgroep dan is het mogelijk om met een 'tried&tested' artikel op Hey Frits te komen. Ik kom dan een nachtje logeren en schrijf een artikel over jouw accommodatie + tip leuke plekken in de omgeving. Ook word je genoemd op het Hey Frits Instagram-account (+6500 volgers)

SOCIAL MEDIA BEHEER - BASIS

SOCIAL MEDIA BEHEER - UITGEBREID

(per maand, excl. btw)

€169,-

(per maand, excl. btw)

€369,-

Het beste combineer je de social media pakketten met het 'start me up' pakket, omdat we dan een beeldbank hebben om mee te werken die goed het verhaal van jouw accommodatie vertelt.

Met het basis-pakket wordt er voor iedere dag van de maand een post ingepland volgens het '3x belangrijk principe': fotografie van je accommodatie, de omgeving en van jou. Je bent dus dagelijks zichtbaar op het door jou gekozen social media kanaal.

Naast het basis pakket zit ook het beheer van Instagram stories + interactie in dit pakket. Zichtbaar zijn op stories is erg goed voor het algoritme, dus er wordt dagelijks geplaatst (een of meerdere stories)

Interactie met je volgers is ook belangrijk, maar dit kan erg tijdrovend zijn. Bij het uitgebreide pakket is dit inclusief, dus ik zal reageren op comments onder posts en op berichten via dm.

DESIGN INFORMATIEGIDS (PRINT)

€749,-

(excl. btw)

Een geprint (graag-laten-liggen) informatieboekje die bij aankomst op je gasten ligt te wachten. Met info over de accommodatie (praktische zaken) en veel tips over de omgeving, zodat je gasten weten waar ze heen kunnen tijdens hun verblijf.

Prijs is enkel voor het design, maar als er geen goed beeldmateriaal aanwezig is dan kan ik ook een dag op locatie fotograferen. Prijs in overleg.

Alle benodigde informatie voor de informatiegids wordt door jou aangeleverd. In deze prijs zijn 1 correctieronde inclusief, daarna kosten besprekingen €50,- per uur (excl. btw)

IMG_5634_edited.jpg

DESIGN INSTAGRAM TEMPLATES

(excl. btw)

€189,-

4 Instagram stories en 4 feedpost templates in jouw eigen huisstijl om te gebruiken op Instagram. Bijvoorbeeld om mededelingen te doen, foto's te delen of een vraag te stellen - altijd in hetzelfde herkenbare template. 

SOCIAL MEDIA BEHEER - COMBINATIE

€469,-

(per maand, excl. btw)

Beheer van je social media: dagelijks een post in je feed en zichtbaarheid via stories + interactie.

IMG_1911.jpeg

DESIGN DIGITAAL INFOSHEET

€369,-

(excl. btw)

Een digitaal infosheet dat je voor aankomst opstuurt naar je gasten. Met praktische informatie als in- en uitchecktijden, verzorging van maaltijden, parkeren, inventarislijst en andere handige dingen om van tevoren te vertellen.

Groot voordeel van zo'n digitaal infosheet is dat het een hele hoop vragen van gasten scheelt. Win-win, want dan houd jij tijd over om andere dingen te doen in plaats van (steeds weer opnieuw dezelfde) mails en telefoontjes te beantwoorden.

CREATIE 'GIDSEN' OP INSTAGRAM

€169,-

(excl. btw)

Steeds meer mensen gebruiken Instagram om inspiratie op te doen voor een vakantie of weekendje weg. Als ze jouw account op dit kanaal dan hebben gevonden wil je ze zoveel mogelijk informatie en inspiratie geven om ze ook daadwerkelijk te laten boeken. Daar kunnen gidsen heel nuttig voor zijn. Met de Instagram Gids kun je een soort van mini-magazine overzicht maken met maximaal 30 inspiratie tips. Bijvoorbeeld de 25 leukste restaurants in de omgeving of de 10 mooiste wandelingen in de buurt.

2 gidsen met tekst zijn inclusief in dit pakket. We kunnen de onderwerpen samen bepalen.

IMG_4326.jpeg

SCHRIJVEN SEO BLOGS

€149,-

(per maand, excl. btw)

Wist je dat Google het erg belangrijk vindt dat websites regelmatig ge-update worden? Maar hoe doe je dat als je helemaal tevreden bent met je website en je helemaal geen updates hoeft te doen? Ga blogs publiceren! Op die manier kom je hoger in Google én profiteer je van terugkerende bezoekers, want ze kunnen steeds nieuwe content vinden op je website.

Blogs schrijven is natuurlijk ook weer zo'n klus waar je misschien helemaal geen tijd voor hebt of waar je niet zo goed in bent - en ze moeten dan het liefst ook nog SEO-proof zijn en op regelmatige basis verschijnen. Let me help you with that! 1x per maand schrijf ik een compleet SEO blog (met afbeeldingen) over een onderwerp naar keuze. Dat betekent dus 12x per jaar een update in plaats van nooit. Google likes that!

IMG_0892.jpeg

WIL JE HET LIEVER ZELF DOEN?

TRAINING

WORKSHOP FOTOGRAFIE + NABEWERKING

€349,-

(excl. btw)

(excl. btw)

€549,-

Het kan ook goed zijn dat je heel graag zelf aan de slag gaat met al deze dingen, maar dat je niet zo goed weet hoe je het aan moet pakken. Daar kan ik je ook mee helpen! In een training van een halve dag (4 uur) leg ik je uit hoe je het beste fotografie in kunt zetten, wat voor teksten je bij je foto's op socials kunt schrijven en hoe je storytelling via Instagram stories in kunt zetten. We nemen de do's en don'ts van Instagram door en ik leg je uit hoe je het beste blogs schrijft. Alle onderwerpen van mijn losse 'stories' pakketten passeren de revu en natuurlijk kun je al je vragen stellen.

Wil je heel graag de fotografie en nabewerking zelf doen? Dat kan ik je ook leren! Gedurende een hele dag neem ik je mee in de wereld van fotografie en nabewerking en laat ik je zien hoe ik normaal gesproken te werk ga. 

Voor deze workshop is het handig om al wel enige basiskennis van fotografie te hebben, maar het is geen must. Een camera of telefoon die in RAW of NEF kan fotograferen is het meest ideaal voor de nabewerking, maar ook geen harde eis. 

€2900,-

(excl. btw)

THE FULL PACKAGE

t.w.v.
€3400,-

Guesthouse stories logo 2.png

Dat is een hoop geld, ik weet het. Ik ben zelf ook ondernemer en ik vind het ook lastig om te investeren in bijvoorbeeld een cursus of coaching. Maar investeringen brengen goede dingen. Inzichten of in dit geval: tijd! Door een hele hoop dingen uit te besteden kom jij toe aan andere zaken die op je to-do-lijstje staan.

 • Het fotografie pakket is met onbeperkt aantal foto's - je ontvang alle bruikbare foto's en het is dus niet zo dat je maar een maximum aantal foto's per shoot krijgt. Wel zo fijn toch, want waarom zouden we niet gewoon alle goede foto's gebruiken?

 • Met deze fotografie kun jij je website of socials vullen en ga ik aan de slag met het informatieboekje (print) en de digitale informatiesheet. Informatie waar jij je gasten heel blij mee gaat maken en waarmee je ook hun verwachtingen kunt managen. Geen slechte reviews meer omdat ze teleurgesteld zijn dat er geen wifi aanwezig is of omdat ze graag hadden geweten dat ze zelf handdoeken of linnengoed moesten meenemen.

 • Er worden 2 gidsen voor Instagram gemaakt, zodat potentiële gasten die op jouw profiel terecht komen daar direct meer inspiratie op kunnen doen. Met de gidsen laat je zien wat de omgeving van jouw accommodatie zo leuk maakt.

 • Ik schrijf een uitgebreide blog over jouw accommodatie op mijn reisblog Hey Frits. Ook inclusief: uitgebreide stories + minimaal 2 feedposts op Instagram account van Hey Frits, mention in verzamelblog over leuke plekjes in NL, vermelding onder het kopje 'overnachten' op de website.

t.w.v. €1495,-

t.w.v. €1118,-

t.w.v. €169,-

t.w.v. €149,-

+ GRATIS 1 maand beheer van social media. Dagelijks een post in je feed en zichtbaarheid via stories + interactie via berichten en dm's.

+ GRATIS 1 SEO blog over een onderwerp naar keuze die je op je website kunt plaatsen voor meer traffic en betere vindbaarheid in Google

Je voordeel met 'the full package' is dus €500,- en je kunt gratis proberen of het beheer van social media of het publiceren van blogs wat voor jou is.

t.w.v. €469,-

t.w.v. €149,-

Heb je interesse in een van de pakketten, maar wil je het op een later moment nog eens rustig doorlezen? Download dan deze infosheet met alle informatie en prijzen. 

JA! IK WIL MIJN GASTENVERBLIJF BOOSTEN EN IK WIL HEEL GRAAG CONTACT

bottom of page