top of page

content creatie

vormgeving

+ vormgeving templates voor

   social media, nieuwsbrieven

+ vormgeving online en offline.

   kaarten, uitnodigingen, 

   presentaties etc.

tekst

Plak van Citroen

+ schrijven van (web) teksten,

   blogs, nieuwsbrieven en

   artikelen

+ (bedenken) en schrijven van

   content voor social media

beeldredactie

+ beeldredactie (beeldkeuze)

 

+ opzetten en bijhouden

    beeldbank

+ fotografie voor je beeldbank

+ fotobewerking

social media

+ beheer van een of meerdere

   social media accounts

+ (bedenken) en schrijven van

   content voor social media

+ beeldredactie voor social 

   media, opzetten en beheren

   van beeldbank

Iets doen wat je leuk vindt is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Ik heb zelf ook jarenlang gezocht naar mijn droombaan, waarin ik creatief bezig kon zijn en content kon maken. Uiteindelijk bestaat die baan voor mij niet volledig in loondienst, dus ben ik mijn eigen droombaan gaan creëren. Nu doe ik dingen die ik leuk vind om te doen, waar ik goed in ben, waar ik blij van word en waar ik hopelijk jou ook heel erg blij mee ga maken. 

Hiernaast zie je in het kort waar ik je mee kan helpen. Scroll naar beneden om hier meer over te lezen. Let's kick some ass, en laten we er samen voor gaan zorgen dat jouw content er fantastisch uitziet en past bij wie jij bent!

IMG_5429_edited.jpg

tekst

Yes, we gooien er maar even een cliché in: schrijven doe ik al sinds ik jong ben. Mijn moeder heeft alles bewaard en op zolder staat een doos vol met papieren met korte verhalen. Terug naar nu: ik schrijf nog steeds, want ik vind het nog steeds ontzettend leuk om te doen. De juiste woorden kiezen, de goede toon gebruiken of juist een beetje humor verwerken ... i like it. En ik help je graag, want ik kan me voorstellen dat het schrijven van (web)teksten, blogs, nieuwsbrieven of teksten voor social media bij jou misschien niet op je 'favourite-things-to-do-lijstje' staat. 

Vind je het moeilijk om relevante blogs voor op je website te schrijven? Ben je inspiratieloos wat nu weer te schrijven bij je foto's op social media of heb je weinig tijd om wekelijks een nieuwsbrief op te stellen of je video's te ondertitelen? I'm your girl om je hiermee te helpen. Samen bepalen we je tone of voice en in goed overleg bepalen we onderwerpen voor bijvoorbeeld blogs, want wist je dat het goed is voor je google ranking om regelmatig nieuwe content te plaatsen?

Ik schrijf o.a. voor:

vormgeving

Heb je een standaard template nodig voor je instagram stories of ben je toe aan leuk bedankkaartje om mee te sturen met bestellingen? Of wat dacht je van custom made uitnodigingen, kaarten of presentaties in je eigen huisstijl? Allemaal super belangrijk om je eigen identiteit goed te laten zien aan de wereld, maar ook vaak iets waar menig ondernemer van met de handen in het haar zit. Hoe pak je dat aan? Doe je het zelf of ga je het uitbesteden? En waar haal je de tijd vandaan om steeds weer iets leuks te maken? 

Hey Frits Studio to the rescue! Ik ga jouw huisstijl vertalen in online en offline uitingen. In goed overleg ga ik aan de slag met bijvoorbeeld een template voor je nieuwsbrieven of met een wekelijks terugkerend template voor je instagram stories.

Oh en hey, ook als je geen ondernemer bent maar gewoon op zoek bent naar iemand die voor jou het ontwerp van een geboortekaartje of de uitnodigingen voor je bruiloft kan maken ... dan zit je bij mij ook goed. Let's get in touch om je plannen door te spreken en iets moois te maken samen. 

De geboortekaartjes uit de serie 'the story begins' zijn eenvoudig maar sterk. Less is more, stoer maar toch lief.

social media

Pfoe, wat lijkt die wereld zonder social media alweer lang geleden hè? Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder, of je nou wil of niet. Als ondernemer kun je hier zelfs nieuwe klanten vinden, dus het loont om bijvoorbeeld op instagram zichtbaar te zijn. Maar dat kost tijd ... heel veel tijd, die je misschien niet hebt. 

Wellicht vind je dit onderdeel van het ondernemen wel heel erg leuk? Je hebt contact met je klanten en je bepaalt zelf wat je plaatst. Je ziet dus geen reden om dit uit te besteden, maar denk ook eens aan de dingen die je allemaal kunt doen in de tijd die je nu aan social media besteed ... dat zijn per week stiekem best wat uren, die je misschien toch echt beter kunt besteden. Voorbeeld. Mij inhuren kost je bijvoorbeeld 45 euro per uur, maar jouw uurloon is misschien wel het dubbele. Dus eigenlijk zit je voor 80 euro per uur te werken aan je social media, terwijl je die uren ook nog eens kwijt bent én niet hebt kunnen besteden aan andere belangrijke dingen. Just saying ... 

Hoe dan ook, als je hulp nodig hebt dan help ik je graag. Van alleen de captions onder je foto's schrijven of interactie met je volgers houden tot het volledige beheer van je social kanalen. Moet jij eens opletten hoeveel tijd je hierna overhoudt! 

beeldredactie

Leuk, dat je zichtbaar moet zijn op social media en dat je blogs moet schrijven omdat google dat leuk vindt, maar waar haal je goede beelden vandaan? Zomaar iets van internet plukken mag natuurlijk niet en zelf beelden maken kost heel veel tijd. Je kunt bij beeldbanken als shutterstock en unsplash op zoek gaan naar beelden, maar dat is een tijdrovende klus. Hey Frits Studio kan voor jou een beeldbank aanleggen, fotograferen en beheren zodat jij niet meer naar de juiste foto's hoeft te zoeken. Die selectie maak ik al voor je, op basis van jouw huisstijl en voorkeuren. 

Ook kan ik met je meedenken over beelden op je website, voor in je e-book of in je presentatie. Beeldbewerking is ook mogelijk, als je bijvoorbeeld prima productfoto's van je leveranciers ontvangt maar die er allemaal ongeveer hetzelfde uit wil laten zien zonder nieuwe foto's te hoeven laten maken. 

21316165_1874387035921670_48218780305943
Hey Frits Logo.png
PHOTO GIRL.jpg
STRIPES BOY.jpg

neem voor meer info

en prijzen contact op

via info@heyfritsstudio.com

tarief per uur

45,-

excl. btw

prijs per uur

De uurprijs is ter indicatie. Afhankelijk van de opdracht, wensen en soort samenwerking (eenmalig of landurig) kan een ander uurtarief of vaste prijs worden bepaald.

bottom of page