top of page
Guesthouse stories logo 2.png
Hey Frits Studio logo.png

FOTOGRAFIEPAKKET 'START ME UP'

SFEERVOLLE FOTO'S VAN JE ACCOMMODATIE, DE OMGEVING EN VAN JOU - VERTEL JOUW VERHAAL

€699,-

(excl. btw en reiskosten)

1 dag fotografie om jou en je accommodatie in een fijne beeldbank vast te leggen.

  • fotografie van je accommodatie. Dit zijn overview foto's van alle ruimtes maar ook sfeervolle detailfoto's

  • branding fotografie - jij gaat zelf op de foto. We maken foto's van jou in je accommodatie, op een aantal plekken in de omgeving en/of van jou aan het werk terwijl je bijvoorbeeld ontbijt maakt voor je gasten

  • fotografie van de omgeving. Storytelling beelden van leuke plekken om te bezoeken

De fotografie duurt in totaal 1 hele dag en kan uitgebreid worden naar 2 dagen (inclusief overnachting) Op die manier kunnen we langer en meer foto's maken. 

Veel gehoord: "Waarom zou ik hierin geld investering als ik ook gratis foto's krijg van reisbloggers die komen logeren?" Een begrijpelijke vraag. Als jij er ok mee bent om een allegaartje aan beelden op je website en social kanalen te gebruiken dan is dat natuurlijk een goede manier om wat geld uit te sparen. Maar als je wel investeert dan heb je een beeldbank vol met beelden van jouw accommodatie, jezelf en de omgeving die allemaal bij elkaar passen. Ze krijgen allemaal dezelfde look and feel en ze vertellen jouw verhaal, want dat overleggen we eerst natuurlijk van tevoren. 

Je ontvangt tijdens deze shoot een 
onbeperkt aantal foto's - je ontvang alle bruikbare foto's en het is dus niet zo dat je maar een maximum aantal foto's per shoot krijgt. Wel zo fijn toch, want waarom zouden we niet gewoon alle goede foto's gebruiken?

IMG_8721.jpg
IMG_3307.jpg

ARTIKEL OP HEY FRITS.NL + SOCIALS

niet standaard inclusief, check de voorwaarden

Op mijn website Hey Frits schrijf ik over reizen en hotspots, wereldwijd maar met een sterke focus op Nederland. Als je kiest voor fotografie inclusief een overnachting dan is het mogelijk om met een 'tried&tested' artikel op Hey Frits te komen - als je accommodatie aansluit bij de doelgroep. Ik kom dan een nachtje logeren en schrijf een artikel over jouw accommodatie + deel tips over leuke plekken in de omgeving. Ook word je genoemd op het Hey Frits Instagram-account (+9000 volgers)

four seasons.png

FOTOGRAFIEPAKKET

€2000,-

(excl. btw en reiskosten)

Ook te boeken: het 'four seasons' fotografiepakket - want het is natuurlijk het allerleukste om jouw accommodatie en de omgeving in alle seizoen vast te leggen toch? 

IMG_3746.jpg

Ook goed om te weten: je ontvangt alle bruikbare foto's, er zit geen maximum aan het aantal foto's per shoot. Net als bij het fotografiepakket 'start me up' is het motto: 'waarom niet alle goede beelden gebruiken?'

Het 'four seasons' fotografiepakket mag per seizoen betaald worden, maar je boekt wel een volledig pakket van vier sessies. Wil je fotografie in slechts één seizoen dan valt dat onder het 'start me up' pakket.

In totaal kom ik vier keer langs. De seizoenen zijn natuurlijk buiten en in de omgeving het beste vast te leggen, maar ook binnen kunnen we verschillende seizoenen laten zien door middel van decoratie of aankleding. In overleg fotografeer ik waar jij behoefte aan hebt. We kunnen ook ieder seizoen nieuwe brandingfoto's van jou maken, maar dat hoeft niet perse natuurlijk. 

In ieder geval is dit een fijn pakket om je content lekker up to date te houden en om potentiële gasten te laten zien dat jouw accommodatie in ieder seizoen z'n charme heeft!

BEKIJK OOK DE ANDERE PAKKETTEN:

IMG_3613.jpg

DE KLEINE LETTERTJES

  • Fotografie is altijd exclusief btw en reiskosten. Reiskosten worden berekend vanaf mijn adres in Amsterdam-Noord. Woon je verder dan 50 kilometer vanaf Amsterdam dan bereken ik een toeslag per extra kilometer, afhankelijk van je locatie. 

  • Voor de branding fotografie ga je zelf op de foto, eventueel samen met je partner of iemand die nauw betrokken is bij je gastenverblijf. Het is geen fotoshoot voor het hele gezin, daar is helaas geen tijd voor. Natuurlijk kunnen we aparte afspraken maken voor uitgebreidere fotografie. 

  • De fotografie van je accommodatie is in dit pakket gebaseerd op 1 gastenverblijf (met eventueel een aantal kamers). Als je gastenverblijf meerdere huisjes of veel verschillende kamers heeft dan moeten we extra tijd inplannen voor de fotografie. 

  • Fotografie van de omgeving doe ik op basis van beschikbaarheid in tijd - de tijd die over is na de branding shoot en de fotografie van de accommodatie. Als je zelf een aantal hotspots in de omgeving selecteert, doe dit dan op volgorde van relevantie. Het kan zijn dat we helaas niet alles op een dag op de foto kunnen zetten. 

  • Het is mogelijk om tijdens onze samenwerking ook een feature op heyfrits.nl te krijgen, maar dit is altijd in overleg en alleen mogelijk als je accommodatie past bij de andere content op de website. 

  • Het 'four seasons' fotografiepakket mag per seizoen betaald worden, maar je boekt wel een volledig pakket van vier sessies. Wil je fotografie in slechts één seizoen dan valt dat onder het 'start me up' pakket.

bottom of page