Guesthouse stories logo 2.png
Hey Frits Studio logo.png

GUESTHOUSE STORIES PAKKETTEN

HET BOOST PROGRAMMA VOOR JOUW
GASTENVERBLIJF OF ACCOMMODATIE

Ben je net gestart met een eigen gastenverblijf en kun je wel wat hulp gebruiken bij het op de kaart zetten van je plek? Of wil je professionele stappen maken en is het tijd om de fotografie voor je website en social kanalen te verbeteren? Weet je eigenlijk wat belangrijk is online en doe je dat nu goed? Op welke punten kun je potentiële gasten inspireren en hoe haal je ze over om jouw plekje te boeken? 

Ik schrijf al jaren over leuke accommodaties op mijn website heyfrits.nl en ondertussen heb ik al veel plekken gezien en weet ik wat belangrijk is - op het gebied van presentatie en informatievoorziening. Met het boost programma ga ik voor jouw gastenverblijf aan de slag en zorg ik dat jouw potentiële gasten het juiste beeld van jouw accommodatie krijgen en geven we ze informatie op de juiste momenten voor de beste ervaring!

FACTS

 • Uit onderzoek van Airbnb blijkt dat hosts die hun accommodatie professioneel hebben laten fotograferen, zo'n 40% meer verdienen dan andere hosts in de buurt.

 • De foto's zijn een van de belangrijkste dingen die de doorslag geven bij de keuze van een accommodatie. Door goede fotografie krijg je gemiddeld 24% meer reserveringen.

 • Als je je accommodatie professioneel laat fotograferen kun je een hoger nachttarief vragen. Uit onderzoek blijkt dat dit een verhoging van 26% kan opleveren. 

3X BELANGRIJK

WAT WIL EEN POTENTIËLE GAST ZIEN?

Voor mijn reisblog Hey Frits kom ik op veel leuke plekken en bezoek ik veel accommodaties in Nederland. Ik zoek online veel naar dit soort hotspots en ik weet uit ervaring wat een potentiële gast wil zien om tot boeken over te gaan. Dat zijn 3 dingen, namelijk:

 • Foto's van je accommodatie

 • Leuke beelden van de omgeving

 • Jou!

Waarom deze 3 dingen een gouden combinatie zijn leg ik je graag uit!

FOTO'S VAN JE ACCOMMODATIE

Dat klinkt logisch, maar ik kom nog vaak websites en Instagram-accounts tegen waar je bijna geen (of slechte) foto's van de accommodatie ziet. Mijn eerste gedachte is dan: vast niet leuk van binnen. Dus ik haak af. Zonde natuurlijk! Goede foto's van je accommodatie zijn dus belangrijk, want een potentiële gast wil weten hoe bijvoorbeeld de slaapkamer of badkamer eruit ziet. Ook belangrijk: wissel zogenaamde 'overview-foto's' af met detailbeelden. Laat ze de sfeer van jouw accommodatie proeven en laat zien dat er met oog voor detail is gekeken naar de inrichting.

LEUKE FOTO'S VAN DE OMGEVING

Je hebt gasten die boeken omdat ze helemaal verliefd zijn op je accommodatie, maar er zijn ook mensen die echt kiezen voor de locatie. Zorg daarom dat je ook vaak genoeg foto's plaats van dingen die je kunt doen in de omgeving. Kun je mooi wandelen in de buurt? Is er een leuke stad om te bezoeken? Welke hotspots raad je aan? Bij welk restaurant moeten je gasten zeker eens gaan eten? Je inspireert je potentiële gasten op deze manier door te laten zien dat jouw accommodatie óók nog eens in een hele leuke omgeving ligt waar veel te doen is.

swipe voor meer foto's >>

LAAT JEZELF ZIEN

Ik weet het, veel gastenverblijf-eigenaren hoeven niet perse zelf op de foto. Ongemakkelijk en onnodig, want gasten komen toch voor je accommodatie en niet voor jou? Klopt helemaal, maar af en toe je gezicht laten zien is zo belangrijk! Het straalt persoonlijkheid uit en het haalt je uit de 'ik-blijf-liever-anoniem-bubbel'. En het hoeven natuurlijk helemaal geen ongemakkelijke portretfoto's van jou, je gezin of je personeel te zijn (blergh, juist niet!) Je kunt ook beelden laten zien waarop je een ontbijt voor je gasten klaarmaakt of hoe je door de stad of je tuin wandelt. Laat zien welke mensen er achter jouw onderneming zitten!

swipe voor meer foto's >>

Er komt een hoop kijken bij het op de kaart zetten van jouw accommodatie. Je wil waarschijnlijk het liefst alles zelf doen, maar je komt er ook al snel achter dat je daar helemaal geen tijd voor hebt. Vooral via social media kun je tegenwoordig veel potentiële klanten vinden, dus het is zonde als je Instagram er dan 's avonds op de bank 'even snel bij doet', terwijl er echt wel wat tijd in gestoken moet worden. Ook de content op je website of in informatieboekjes moet goed en duidelijk zijn, maar wanneer ga je daar aan werken als je ook nog moet schoonmaken, opknappen of een andere baan naast je gastenverblijf hebt?

PAKKETTEN

Gun jezelf een investering in je onderneming en houd tijd over om andere belangrijke dingen te doen. Met de 'stories' pakketten van Hey Frits Studio kun je kiezen voor (eenmalige) beeldbank fotografie om te gebruik voor je website en socials, hulp bij het opstarten van je social media of bij het ontwerpen van informatie documenten zoals een (gedrukte) inspiratiegids of een digitale infosheet voor gasten. In het kort zijn dit de pakketten:

Guesthouse stories logo 2.png
 • Fotografiepakket 'start me up' (fotografie: accommodatie, branding shoot en fotografie van de omgeving)

 • Starterspakket 'start up social media' (fotografie, start met Instagram eerste maand, templates voor Instagram en 2 gidsen voor Instagram)

 • Informatiepakket 'The information package' (fotografie, 2 gidsen op Instagram, design digitaal infosheet)

 • Inspiratiepakket 'The inspiration package' (fotografie, 2 gidsen op Instagram, design informatiegids print)

Alle onderdelen uit deze pakketten zijn ook los verkrijgbaar. 

Lees verder voor prijzen

FOTOGRAFIEPAKKET 'START ME UP'

€699,-

(excl. btw en reiskosten)

1 dag fotografie om jou en je accommodatie in een fijne beeldbank vast te leggen.

 • fotografie van je accommodatie. Dit zijn overview foto's van alle ruimtes maar ook sfeervolle detailfoto's

 • branding fotografie - jij gaat zelf op de foto. We maken foto's van jou in je accommodatie, op een aantal plekken in de omgeving en/of van jou aan het werk terwijl je bijvoorbeeld ontbijt maakt voor je gasten

 • fotografie van de omgeving. Storytelling beelden van leuke plekken om te bezoeken

De fotografie duurt in totaal 1 hele dag en kan uitgebreid worden naar 2 dagen (inclusief overnachting) Op die manier kunnen we langer en meer foto's maken. 

Veel gehoord: "Waarom zou ik hierin geld investering als ik ook gratis foto's krijg van reisbloggers die komen logeren?" Een begrijpelijke vraag. Als jij er ok mee bent om een allegaartje aan beelden op je website en social kanalen te gebruiken dan is dat natuurlijk een goede manier om wat geld uit te sparen. Maar als je wel €500,- investeert dan heb je een beeldbank vol met beelden van jouw accommodatie, jezelf en de omgeving die allemaal bij elkaar passen. Ze krijgen allemaal dezelfde look and feel en ze vertellen jouw verhaal, want dat overleggen we eerst natuurlijk van tevoren. 

Je ontvangt tijdens deze shoot een 
onbeperkt aantal foto's - je ontvang alle bruikbare foto's en het is dus niet zo dat je maar een maximum aantal foto's per shoot krijgt. Wel zo fijn toch, want waarom zouden we niet gewoon alle goede foto's gebruiken?

four seasons.png

FOTOGRAFIEPAKKET

Ook te boeken: het 'four seasons' fotografiepakket - want het is natuurlijk het allerleukste om jouw accommodatie en de omgeving in alle seizoen vast te leggen toch? 

Guesthouse stories logo 2.png

JA! IK WIL MIJN GASTENVERBLIJF BOOSTEN EN IK WIL HEEL GRAAG CONTACT 

STARTERSPAKKET 'START UP SOCIAL MEDIA'

€999,-

(excl. btw)

Ben je net gestart met je gastenverblijf en wil je gaan starten op social media? Dan is het starterspakket 'start up social media' zeker iets voor jou. In dit pakket ontvang je naast de fotografie uit 'start me up' (t.w.v. €499,-) ook hulp bij je eerste maand op social media en ontwerp ik een aantal templates voor je feed en stories. Ook maak ik als start twee 'gidsen' op Instagram waarmee jij je toekomstige gasten kunt inspireren.

+ Fotografie van je accommodatie, de omgeving en een branding shoot 

+ Opzet eerste maand content op Instagram

+ Ontwerp Instagram templates

+ Creatie 'gidsen' op Instagram

ARTIKEL OP HEY FRITS.NL + SOCIALS

niet standaard inclusief, check de voorwaarden

Op mijn website Hey Frits schrijf ik over reizen en hotspots, wereldwijd maar met een sterke focus op Nederland. Als je kiest voor fotografie inclusief een overnachting dan is het mogelijk om met een 'tried&tested' artikel op Hey Frits te komen - als je accommodatie aansluit bij de doelgroep. Ik kom dan een nachtje logeren en schrijf een artikel over jouw accommodatie + deel tips over leuke plekken in de omgeving. Ook word je genoemd op het Hey Frits Instagram-account (+6500 volgers)

OPZET EERSTE MAAND CONTENT OP INSTAGRAM

twv €269,-

(per maand, excl. btw)

Via een planningtool voor Instagram ga ik de eerste maand content voor je klaarzetten. Daarvoor gebruiken we de foto's die we tijdens de shoot hebben gemaakt. Voor iedere dag van de week zet ik een feedpost (foto + tekst en hashtags) klaar en na deze maand kun jij het zelf gaan overpakken. 

Wil je dit liever uitbesteden? Ik kan het ook maandelijks van je overnemen. 

DESIGN INSTAGRAM TEMPLATES

CREATIE 'GIDSEN' OP INSTAGRAM

(excl. btw)

twv €349,-

(excl. btw)

twv 269,-

Je hoeft natuurlijk niet altijd templates te gebruiken, maar het is wel handig om een aantal standaard templates te hebben voor als je bepaalde informatie wil delen. Heb je een bijvoorbeeld last minute een kamer vrij? Dan is het leuk om dat steeds op dezelfde manier te communiceren, dan gaan mensen dat uiteindelijk herkennen.

In dit pakket: 4 templates voor Instagram stories en 4 templates voor een feedpost.

Steeds meer mensen gebruiken Instagram om inspiratie op te doen voor een vakantie of weekendje weg. Als ze jouw account op dit kanaal dan hebben gevonden wil je ze zoveel mogelijk informatie en inspiratie geven om ze ook daadwerkelijk te laten boeken. Daar kunnen gidsen heel nuttig voor zijn. Met de Instagram Gids kun je een soort van mini-magazine overzicht maken met maximaal 30 inspiratie tips. Bijvoorbeeld de 25 leukste restaurants in de omgeving of de 10 mooiste wandelingen in de buurt.

2 gidsen met tekst zijn inclusief in dit pakket. We kunnen de onderwerpen samen bepalen.

IMG_1911.jpeg
IMG_4326.jpeg

€169,-

(excl. btw)

STARTERSPAKKET THE INFORMATION PACKAGE

€925,-

(excl. btw)

Een pakket vol met praktische zaken, om je gasten van zoveel mogelijk informatie te voorzien - vooraf en tijdens hun verblijf. Vertel ze bijvoorbeeld vooraf hoe ze kunnen inchecken en stuur ze een inventarislijst mee zodat ze weten wat er allemaal in je accommodatie aanwezig is. Eenmaal op locatie voorzie je ze via een leuke gids van alle overige informatie.

+ Fotografie van je accommodatie, de omgeving en een     branding shoot 

+ Design informatiegids (print)

+ Design digitaal infosheet

ARTIKEL OP HEY FRITS.NL + SOCIALS

niet standaard inclusief, check de voorwaarden

Op mijn website Hey Frits schrijf ik over reizen en hotspots, wereldwijd maar met een sterke focus op Nederland. Als je kiest voor fotografie inclusief een overnachting dan is het mogelijk om met een 'tried&tested' artikel op Hey Frits te komen - als je accommodatie aansluit bij de doelgroep. Ik kom dan een nachtje logeren en schrijf een artikel over jouw accommodatie + deel tips over leuke plekken in de omgeving. Ook word je genoemd op het Hey Frits Instagram-account (+6500 volgers)

DESIGN DIGITAAL INFOSHEET

(excl. btw)

twv €469,-

Een digitaal infosheet dat je voor aankomst opstuurt naar je gasten. Met praktische informatie als in- en uitchecktijden, verzorging van maaltijden, parkeren, inventarislijst en andere handige dingen om van tevoren te vertellen.

Groot voordeel van zo'n digitaal infosheet is dat het een hele hoop vragen van gasten scheelt. Win-win, want dan houd jij tijd over om andere dingen te doen in plaats van (steeds weer opnieuw dezelfde) mails en telefoontjes te beantwoorden.

IMG_8805.jpg

DESIGN INFORMATIEGIDS (PRINT)

twv €849,-

(excl. btw)

Een geprint (graag-laten-liggen) informatieboekje die bij aankomst op je gasten ligt te wachten. Met info over de accommodatie (praktische zaken) en veel tips over de omgeving, zodat je gasten weten waar ze heen kunnen tijdens hun verblijf.

Prijs is enkel voor het design, maar als er geen goed beeldmateriaal aanwezig is dan kan ik ook een dag op locatie fotograferen. Prijs in overleg.

Alle benodigde informatie voor de informatiegids wordt door jou aangeleverd. In deze prijs zijn 1 correctieronde inclusief, daarna kosten besprekingen €50,- per uur (excl. btw)

IMG_5634_edited.jpg

WIL JE HET LIEVER ZELF DOEN?

TRAINING

WORKSHOP FOTOGRAFIE + NABEWERKING

€349,-

(excl. btw en reiskosten)

(excl. btw en reiskosten)

€549,-

Het kan ook goed zijn dat je heel graag zelf aan de slag gaat met al deze dingen, maar dat je niet zo goed weet hoe je het aan moet pakken. Daar kan ik je ook mee helpen! In een training van een halve dag (4 uur) leg ik je uit hoe je het beste fotografie in kunt zetten, wat voor teksten je bij je foto's op socials kunt schrijven en hoe je storytelling via Instagram stories in kunt zetten. We nemen de do's en don'ts van Instagram door en ik leg je uit hoe je het beste blogs schrijft. Alle onderwerpen van mijn losse 'stories' pakketten passeren de revu en natuurlijk kun je al je vragen stellen.

Wil je heel graag de fotografie en nabewerking zelf doen? Dat kan ik je ook leren! Gedurende een hele dag neem ik je mee in de wereld van fotografie en nabewerking en laat ik je zien hoe ik normaal gesproken te werk ga. 

Voor deze workshop is het handig om al wel enige basiskennis van fotografie te hebben, maar het is geen must. Een camera of telefoon die in RAW of NEF kan fotograferen is het meest ideaal voor de nabewerking, maar ook geen harde eis. 

THE INSPIRATION PACKAGE

€895,-

(excl. btw)

Er is niets leuker dan je (toekomstige) gasten inspireren! Laat ze via jouw kanalen zien waarom ze jouw plekje moeten boeken voor hun volgende weekendje weg. Dat doe je door middel van sfeervolle fotografie, door gidsen op Instagram en door een leuk geprint boekje klaar te hebben liggen in je accommodatie. 

+ Fotografie van je accommodatie, de omgeving en een     branding shoot 

+ Design informatiegids (print)

+ Creatie 'gidsen' op Instagram

ARTIKEL OP HEY FRITS.NL + SOCIALS

niet standaard inclusief, check de voorwaarden

Op mijn website Hey Frits schrijf ik over reizen en hotspots, wereldwijd maar met een sterke focus op Nederland. Als je kiest voor fotografie inclusief een overnachting dan is het mogelijk om met een 'tried&tested' artikel op Hey Frits te komen - als je accommodatie aansluit bij de doelgroep. Ik kom dan een nachtje logeren en schrijf een artikel over jouw accommodatie + deel tips over leuke plekken in de omgeving. Ook word je genoemd op het Hey Frits Instagram-account (+6500 volgers)

The Nox Hotel

CREATIE 'GIDSEN' OP INSTAGRAM

DESIGN INFORMATIEGIDS (PRINT)

twv €269,-

(excl. btw)

twv €849,-

(excl. btw)

Steeds meer mensen gebruiken Instagram om inspiratie op te doen voor een vakantie of weekendje weg. Als ze jouw account op dit kanaal dan hebben gevonden wil je ze zoveel mogelijk informatie en inspiratie geven om ze ook daadwerkelijk te laten boeken. Daar kunnen gidsen heel nuttig voor zijn. Met de Instagram Gids kun je een soort van mini-magazine overzicht maken met maximaal 30 inspiratie tips. Bijvoorbeeld de 25 leukste restaurants in de omgeving of de 10 mooiste wandelingen in de buurt.

2 gidsen met tekst zijn inclusief in dit pakket. We kunnen de onderwerpen samen bepalen.

Een geprint (graag-laten-liggen) informatieboekje die bij aankomst op je gasten ligt te wachten. Met info over de accommodatie (praktische zaken) en veel tips over de omgeving, zodat je gasten weten waar ze heen kunnen tijdens hun verblijf.

Prijs is enkel voor het design, maar als er geen goed beeldmateriaal aanwezig is dan kan ik ook een dag op locatie fotograferen. Prijs in overleg.

Alle benodigde informatie voor de informatiegids wordt door jou aangeleverd. In deze prijs zijn 1 correctieronde inclusief, daarna kosten besprekingen €50,- per uur (excl. btw)

€2500,-

(excl. btw)

THE FULL PACKAGE

Guesthouse stories logo 2.png

Dat is een hoop geld, ik weet het. Ik ben zelf ook ondernemer en ik vind het ook lastig om te investeren in bijvoorbeeld een cursus of coaching. Maar investeringen brengen goede dingen. Inzichten of in dit geval: tijd! Door een hele hoop dingen uit te besteden kom jij toe aan andere zaken die op je to-do-lijstje staan.

 • Het fotografie pakket is met onbeperkt aantal foto's - je ontvang alle bruikbare foto's en het is dus niet zo dat je maar een maximum aantal foto's per shoot krijgt. Wel zo fijn toch, want waarom zouden we niet gewoon alle goede foto's gebruiken?

 • Met deze fotografie kun jij je website of socials vullen en ga ik aan de slag met het informatieboekje (print) en de digitale informatiesheet. Informatie waar jij je gasten heel blij mee gaat maken en waarmee je ook hun verwachtingen kunt managen. Geen slechte reviews meer omdat ze teleurgesteld zijn dat er geen wifi aanwezig is of omdat ze graag hadden geweten dat ze zelf handdoeken of linnengoed moesten meenemen.

 • Er worden 2 gidsen voor Instagram gemaakt, zodat potentiële gasten die op jouw profiel terecht komen daar direct meer inspiratie op kunnen doen. Met de gidsen laat je zien wat de omgeving van jouw accommodatie zo leuk maakt.

 • Ik schrijf een uitgebreide blog over jouw accommodatie op mijn reisblog Hey Frits. Ook inclusief: uitgebreide stories + minimaal 2 feedposts op Instagram account van Hey Frits, mention in verzamelblog over leuke plekjes in NL, vermelding onder het kopje 'overnachten' op de website.

+ GRATIS Eerste maand content voor Instagram zodat je vanuit daar zelf aan de slag kunt met jouw account. 

+ GRATIS Design van templates voor Instagram stories en feedposts.

JA! IK WIL MIJN GASTENVERBLIJF BOOSTEN EN IK WIL HEEL GRAAG CONTACT