top of page
Guesthouse stories logo 2.png
Hey Frits Studio logo.png

Ben je net gestart met een eigen gastenverblijf en kun je wel wat hulp gebruiken bij het op de kaart zetten van je plek? Of wil je professionele stappen maken en is het tijd om de fotografie voor je website en social kanalen te verbeteren? Ik help je graag. 

guesthouse stories - fotografie

Je hebt goede en sfeervolle foto's van je accommodatie nodig. Ik kom een dag fotograferen en leg jouw plek vast: overzichtsfoto's die de ruimte goed laten zien en gezellige detailfoto's die de sfeer weergeven. 

Je ontvangt tijdens alle shoots een onbeperkt aantal foto's - je ontvang alle bruikbare foto's en het is dus niet zo dat je maar een maximum aantal foto's per shoot krijgt. Wel zo fijn toch, want waarom zouden we niet gewoon alle goede foto's gebruiken?

€499,-

(excl. btw en reiskosten)

guesthouse stories - fotografie + styling

Met dit pakket ga ik nog meer de sfeer van je accommodatie vastleggen. Aan de hand van een moodboard ga ik sfeervolle foto's maken van bijvoorbeeld een tafel vol met eten, koffie in bed, een middag spelletjes spelen of een sessie in de keuken. Lekker dat slow living en fijne weekendgevoel zodat potentiële gasten denken 'daar wil ik ook heen!' Het is aan te raden om dit ieder seizoen te doen zodat je Instagram feed of website lekker up to date is en je op het juiste moment de juiste 'wil ik ook plaatjes' laat zien. 

Bij dit pakket is een overnachting noodzakelijk, zodat ik alle momenten van de dag vast kan leggen. Hoe meer tijd ik hiervoor krijg, hoe meer beelden dus een vroege check-in en/of een late checkout is perfect. Je zorgt voor deze shoot zelf voor alle benodigde etenswaren en versieringen etc. 

€699,-

(excl. btw en reiskosten)

wat anderen zeggen over guesthouse stories

Marielle, Familie Buitenhuys

Als eigenaar van een aantal vakantiehuisjes vind ik het belangrijk (en leuk) om mooie sfeervolle up-to-date foto's van mijn huisjes en de omgeving te hebben, die ik kan gebruiken en delen op verschillende boekingssites en social media. De foto's die Manon in de lente van onze huisjes heeft gemaakt waren zo geslaagd (en het waren er veel!), dat ik haar terug heb gevraagd voor een herfst/winter sessie. En wederom zijn het pareltjes! Daarnaast heeft ze ook verschillende plekjes in de omgeving gefotografeerd wat voor potentiële gasten fijn is om te zien. 

Emilie, Number 9

Na enthousiaste verhalen van andere eigenaren hebben we Manon gevraagd om één van onze appartementen te fotograferen. Het was de investering dubbel en dwars waard! Ze heeft echt talent voor het perfect vastleggen van de sfeer en leverde heel veel mooie detailfoto’s op. We kunnen hierdoor maanden vooruit met onze website en sociale media. We hebben haar meteen teruggevraagd voor onze andere 3 appartementen. Mocht je twijfelen: boek haar!

guesthouse stories - fotografie + omgeving

Minstens net zo belangrijk: laat de omgeving van je accommodatie zien! Mensen willen weten wat er te doen is. Waar kunnen ze leuk koffie drinken, welke stadjes zijn in de buurt en waar is het mooi wandelen? Met foto's van de omgeving vertel je het verhaal van je accommodatie nog beter, je neemt vragen van potentiële gasten weg en je inspireert mensen om nieuwe plekken te gaan ontdekken. 

Deze shoot is inclusief fotografie van je accommodatie. Vooraf maak je een lijst met plekken die je graag gefotografeerd zou hebben en afhankelijk van de tijd ga ik deze lijst in de middag afwerken. 

€599,-

(excl. btw en reiskosten)