top of page

Hoi, ik ben Manon (1987) Je zou me kunnen kennen van mijn website en Instagram kanaal Hey Frits, waar ik al jarenlang schrijf over de leukste plekjes in Nederland + af en toe daarbuiten. Voor mijn blog kom ik op veel plekken en regelmatig logeer ik bij leuke accommodaties.

Ik vind het fantastisch om een gastenverblijf mooi op de foto te zetten en erover te schrijven op Hey Frits, maar ik heb in de loop der jaren gemerkt dat ik meer wilde doen dan dat. 

Ik wil mensen helpen hun verhaal te vertellen, want ik geloof dat veel eigenaren er meer uit kunnen halen dan dat ze nu doen. Daarom ben ik met Guesthouse Stories gestart, wat volgens mij een logische stap is en goed past bij mijn andere werkzaamheden als blogger en productfotograaf.

 

even mijn carrière in
het heel kort ...

HBO studie communicatie gedaan in Amsterdam, op verschillende redacties gewerkt en daarna het vak van productfotografie ingerold omdat ik zoekende was naar een plek waar ik mijn andere passie kon inzetten: fotografie. Daarna nooit een baan gevonden waarbij ik deze twee passies - fotografie en schrijven - samen in kon zetten, dus gestart met Hey Frits om content te gaan creëren. 

Manon

Mijn laatste baan in loondienst was in de fotostudio van HEMA, daarna heb ik mijn baan opgezegd om te gaan freelancen en met volledig te focussen op Hey Frits en Hey Frits Studio. 

ondertussen schreef ik ook
nog een boek ...

Die focus had ik ook nodig voor een ander heel leuk project: het schrijven van een boek. Een Hey Frits reisboek met 12 roadtrips in Nederland, met mijn eigen tekst en fotografie. Een mooie kroon op mijn werk natuurlijk en een project waarbij ik mijn passie voor fotografie en schrijven heerlijk heb kunnen combineren. 

Coming soon: april 2023

De komende tijd ga ik met liefde en veel plezier door met het maken van content: voor Hey Frits en Barts Boekje (waar ik sinds 2022 ook een hele leuke samenwerking mee heb) en natuurlijk Hey Frits Studio en Guesthouse Stories. 

Liefs Manon

bottom of page