top of page

shoots

Yes, let's shoot! Ik vind het super om je op de foto te zetten om jou of je business te laten shinen. Of je nou een nieuwe profielfoto voor LinkedIn nodig hebt of een lange samenwerking aan wil gaan voor een beeldbank die we om de paar maanden fotograferen: leuk! Hieronder lees je meer over de mogelijkheden. Afwijken mag, dus als je andere plannen hebt dan hieronder beschreven laat het me vooral weten! 

IMG_2675_1.jpg

Als ondernemer wil je zichtbaar zijn ... laten zien wie je bent en wat je doet! Met mooie beelden kun je jouw verhaal nog beter vertellen. Tijdens de business shoot fotograferen we voor bijvoorbeeld je website en je social media kanalen, op een plek naar keuze. Dat kan bijvoorbeeld je kantoor zijn of een leuk cafè in de buurt.

Je kunt kiezen uit drie pakketten:

1

Shoot van 1,5 uur op één locatie

20 bewerkte beelden

€ 195,- excl. btw en reiskosten

2

Shoot van 2 uur op één locatie

40 bewerkte beelden

€ 250,- excl. btw en reiskosten

Bij een beeldbank shoot doen we hetzelfde als bij de business shoot, maar dan langer en op verschillende locaties. Je kunt wisselen van outfit zodat je niet op alle foto's hetzelfde aan hebt. Deze foto's worden gemaakt zodat je een lekkere voorraad beelden hebt waar je mee vooruit kunt op je socials. 

1

Shoot van 4 uur op meerdere locaties

75 bewerkte beelden

€ 395,- excl. btw en reiskosten

Het liefst leg je iedere minuut uit het leven van je kind vast. Met je mobiele telefoon kan dat gelukkig ook, maar het blijft altijd leuk om een paar écht mooie foto's te hebben. Voor aan je muur of als cadeau voor opa en oma. Tijdens de kids shoot gaan we daarvoor zorgen. 

1

Shoot van 1 uur op één locatie

20 bewerkte beelden

€ 150,- incl. btw en excl. reiskosten

IMG_6634.jpg

Don't worry, dit klinkt altijd erger dan het is. Het is misschien even ongemakkelijk als ik met m'n camera van dichtbij foto's van je maak, maar uiteindelijk heb je dan wél een hele leuke foto voor op je cv of je LinkedIn-profiel. Om het allemaal niet langer te laten duren dan nodig doen we deze shoot in een half uurtje op 1 locatie naar keuze, en je ontvangt dan uiteindelijk 5 bewerkte beelden.

3

Shoot van 2 uur op twee locatie

40 bewerkte beelden

€ 299,- excl. btw en reiskosten

IMG_2587.jpg
IMG_2503_1.jpg
IMG_2651_1.jpg

// portret shoot

// kids shoot

// beeldbank shoot

// business shoot

1

Shoot van 30 minuten op één locatie

5 bewerkte beelden

€ 69,- incl. btw en excl. reiskosten

IMG_5424-1_edited.jpg
IMG_5429_edited.jpg

Ben je ondernemer en wil je goede foto's van je zaak of je dienst, altijd in dezelfde stijl en met regelmaat gemaakt? Dan ben je op zoek naar een vaste huisfotograaf. Als huisfotograaf kan ik bijvoorbeeld je interieur, (nieuwe) gerechten en drankjes, personeel en sfeer fotograferen. Regelmatig maak ik nieuwe foto's die je voor social media  e.d. kunt gebruiken.

Shoot van 1 uur op één locatie

15 bewerkte beelden

€ 195,- excl. btw en excl. reiskosten

1

// bedrijfsfotografie

Heb jij een hotel, natuurhuisje, tiny house, b&b, airbnb of andere plek die mooi en sfeervol op de foto gezet moet worden?

Laat zien hoe mooi, fijn, sfeervol, gezellig of uniek jouw accommodatie is en laat die klanten maar komen!

Shoot van 1 uur op één locatie

15 bewerkte beelden

€ 195,- excl. btw en

excl. reiskosten

1

IMG_5817_edited.jpg
IMG_5799_edited.jpg

// accommodatie fotografie

bottom of page