top of page
Guesthouse stories logo 2.png
Hey Frits Studio logo.png

STARTERSPAKKET 'START UP SOCIAL MEDIA'

STARTEN OP SOCIAL MEDIA MET GOEDE FOTOGRAFIE EN HERKENBARE BRANDING

€999,-

(excl. btw)

Ben je net gestart met je gastenverblijf en wil je gaan starten op Instagram? Of kan jouw Instagram profiel wel een upgrade gebruiken en ben je toe aan professionelere foto's die de juiste sfeer van jouw accommodatie weergeven?

Dan is het starterspakket 'start up social media' zeker iets voor jou. In dit pakket ontvang je naast de fotografie uit 'start me up' (t.w.v. €699,-) ook hulp bij je eerste maand op Instagram en ontwerp ik een aantal templates voor je feed en stories. Ook maak ik als start twee 'gidsen' op Instagram waarmee jij je toekomstige gasten kunt inspireren.

  • Fotografie van je accommodatie, de omgeving en een branding shoot (+ eventueel artikel op Hey Frits)

  • Opzet eerste maand content op Instagram

  • Ontwerp Instagram templates

  • Creatie 'gidsen' op Instagram

FOTOGRAFIEPAKKET 'START ME UP'

twv €699,-

(excl. btw en reiskosten)

1 dag fotografie om jou en je accommodatie in een fijne beeldbank vast te leggen.

  • fotografie van je accommodatie. Dit zijn overview foto's van alle ruimtes maar ook sfeervolle detailfoto's

  • branding fotografie - jij gaat zelf op de foto. We maken foto's van jou in je accommodatie, op een aantal plekken in de omgeving en/of van jou aan het werk terwijl je bijvoorbeeld ontbijt maakt voor je gasten

  • fotografie van de omgeving. Storytelling beelden van leuke plekken om te bezoeken

Je ontvangt tijdens deze shoot een onbeperkt aantal foto's - je ontvang alle bruikbare foto's en het is dus niet zo dat je maar een maximum aantal foto's per shoot krijgt. Wel zo fijn toch, want waarom zouden we niet gewoon alle goede foto's gebruiken?

ARTIKEL OP HEY FRITS.NL + SOCIALS

niet standaard inclusief, check de voorwaarden

Op mijn website Hey Frits schrijf ik over reizen en hotspots, wereldwijd maar met een sterke focus op Nederland. Als je kiest voor fotografie inclusief een overnachting dan is het mogelijk om met een 'tried&tested' artikel op Hey Frits te komen - als je accommodatie aansluit bij de doelgroep. Ik kom dan een nachtje logeren en schrijf een artikel over jouw accommodatie + deel tips over leuke plekken in de omgeving. Ook word je genoemd op het Hey Frits Instagram-account (+9000 volgers)

OPZET EERSTE MAAND CONTENT OP INSTAGRAM

twv €269,-

(excl. btw)

Via een planningtool voor Instagram ga ik de eerste maand content voor je klaarzetten. Daarvoor gebruiken we de foto's die we tijdens de shoot hebben gemaakt. Voor iedere dag van de week zet ik een feedpost (foto + tekst en hashtags) klaar en na deze maand kun jij het zelf gaan overpakken. 

Wil je dit liever uitbesteden? Ik kan het ook maandelijks van je overnemen. Neem hiervoor contact op. 

DESIGN INSTAGRAM TEMPLATES

CREATIE 'GIDSEN' OP INSTAGRAM

(excl. btw)

twv €349,-

(excl. btw)

twv €269,-

Je hoeft natuurlijk niet altijd templates te gebruiken, maar het is wel handig om een aantal standaard templates te hebben voor als je bepaalde informatie wil delen. Heb je een bijvoorbeeld last minute een kamer vrij? Dan is het leuk om dat steeds op dezelfde manier te communiceren, dan gaan mensen dat uiteindelijk herkennen.

In dit pakket: 4 templates voor Instagram stories en 4 templates voor een feedpost.

BEKIJK OOK DE ANDERE PAKKETTEN:

Steeds meer mensen gebruiken Instagram om inspiratie op te doen voor een vakantie of weekendje weg. Als ze jouw account op dit kanaal dan hebben gevonden wil je ze zoveel mogelijk informatie en inspiratie geven om ze ook daadwerkelijk te laten boeken. Daar kunnen gidsen heel nuttig voor zijn. Met de Instagram Gids kun je een soort van mini-magazine overzicht maken met maximaal 30 inspiratie tips. Bijvoorbeeld de 25 leukste restaurants in de omgeving of de 10 mooiste wandelingen in de buurt.

2 gidsen met tekst zijn inclusief in dit pakket. We kunnen de onderwerpen samen bepalen.

Ontwerp zonder titel.png
bottom of page