top of page
Guesthouse stories logo 2.png
Hey Frits Studio logo.png

STARTERSPAKKET - THE INFORMATION PACKAGE

JE GASTEN VOORZIEN VAN INFORMATIE OP HET JUISTE MOMENT

foto-3-1024x680.jpeg

STARTERSPAKKET THE INFORMATION PACKAGE

€925,-

(excl. btw)

Met 'the information package' ga jij je gasten op precies de juiste momenten verrassen met alle informatie die ze nodig hebben. Een pakket vol met praktische zaken, om je gasten van zoveel mogelijk informatie te voorzien - vooraf en tijdens hun verblijf.

Naast de fotografie (die we gaan gebruiken in de gidsen) maak ik een digitaal infosheet met praktische informatie die je vooraf naar je gasten stuurt. Bij aankomst ligt er een informatieboekje voor ze klaar met allerlei praktische en leuke informatie om je gasten te inspireren.  Inclusief in dit pakket: 

Alle onderdelen uit dit pakket zijn ook los te boeken.

FOTOGRAFIEPAKKET 'START ME UP'

(excl. btw en reiskosten)

twv €699,-

DESIGN INFORMATIEGIDS (PRINT)

(excl. btw)

twv €849,-

1 dag fotografie om jou en je accommodatie in een fijne beeldbank vast te leggen.

  • fotografie van je accommodatie. Dit zijn overview foto's van alle ruimtes maar ook sfeervolle detailfoto's

  • branding fotografie - jij gaat zelf op de foto. We maken foto's van jou in je accommodatie, op een aantal plekken in de omgeving en/of van jou aan het werk terwijl je bijvoorbeeld ontbijt maakt voor je gasten

  • fotografie van de omgeving. Storytelling beelden van leuke plekken om te bezoeken

Je ontvangt tijdens deze shoot een onbeperkt aantal foto's - je ontvang alle bruikbare foto's en het is dus niet zo dat je maar een maximum aantal foto's per shoot krijgt. Wel zo fijn toch, want waarom zouden we niet gewoon alle goede foto's gebruiken?

DESIGN DIGITAAL INFOSHEET

twv €469,-

(excl. btw)

Een digitaal infosheet dat je voor aankomst in pdf opstuurt naar je gasten. Met praktische informatie als in- en uitchecktijden, verzorging van maaltijden, parkeren, inventarislijst en andere handige dingen om van tevoren te vertellen.

Groot voordeel van zo'n digitaal infosheet is dat het een hele hoop vragen van gasten scheelt. Win-win, want dan houd jij tijd over om andere dingen te doen in plaats van (steeds weer opnieuw dezelfde) mails en telefoontjes te beantwoorden.

Een geprint (graag-laten-liggen) informatieboekje die bij aankomst op je gasten ligt te wachten. Met info over de accommodatie (praktische zaken) en veel tips over de omgeving, zodat je gasten weten waar ze heen kunnen tijdens hun verblijf.

Alle benodigde informatie voor de informatiegids wordt door jou aangeleverd. In deze prijs zijn 1 correctieronde inclusief, daarna kosten besprekingen €50,- per uur (excl. btw)

Prijs is enkel voor het design. Nieuw beeldmateriaal kan gemaakt worden. Prijs in overleg.

>> swipe voor meer foto's

BEKIJK OOK DE ANDERE PAKKETTEN:

>> swipe voor meer foto's

bottom of page