top of page
Guesthouse stories logo 2.png
Hey Frits Studio logo.png

THE INSPIRATION PACKAGE

INSPIREER EN LAAT GASTEN ZIEN WAAROM ZE JOUW ACCOMMODATIE MOETEN BOEKEN

gids.jpg

FOTOGRAFIEPAKKET 'START ME UP'

(excl. btw en reiskosten)

twv €699,-

THE INSPIRATION PACKAGE

€895,-

(excl. btw)

Er is niets leuker dan je (toekomstige) gasten inspireren! Laat ze via jouw kanalen zien waarom ze jouw plekje moeten boeken voor hun volgende weekendje weg. Dat doe je door middel van sfeervolle fotografie, door gidsen op Instagram en door een leuk geprint boekje klaar te hebben liggen in je accommodatie. 

Als je kiest voor the inspiration package dan de zijn onderstaande diensten inclusief:

DESIGN INFORMATIEGIDS (PRINT)

(excl. btw)

twv €849,-

1 dag fotografie om jou en je accommodatie in een fijne beeldbank vast te leggen.

  • fotografie van je accommodatie. Dit zijn overview foto's van alle ruimtes maar ook sfeervolle detailfoto's

  • branding fotografie - jij gaat zelf op de foto. We maken foto's van jou in je accommodatie, op een aantal plekken in de omgeving en/of van jou aan het werk terwijl je bijvoorbeeld ontbijt maakt voor je gasten

  • fotografie van de omgeving. Storytelling beelden van leuke plekken om te bezoeken

Een geprint (graag-laten-liggen) informatieboekje die bij aankomst op je gasten ligt te wachten. Met info over de accommodatie (praktische zaken) en veel tips over de omgeving, zodat je gasten weten waar ze heen kunnen tijdens hun verblijf.

Alle benodigde informatie voor de informatiegids wordt door jou aangeleverd. In deze prijs zijn 1 correctieronde inclusief, daarna kosten besprekingen €50,- per uur (excl. btw)

Prijs is enkel voor het design. Nieuw beeldmateriaal kan gemaakt worden. Prijs in overleg.

CREATIE 'GIDSEN' OP INSTAGRAM

twv €269,-

(excl. btw)

Steeds meer mensen gebruiken Instagram om inspiratie op te doen voor een vakantie of weekendje weg. Als ze jouw account op dit kanaal dan hebben gevonden wil je ze zoveel mogelijk informatie en inspiratie geven om ze ook daadwerkelijk te laten boeken. Daar kunnen gidsen heel nuttig voor zijn. Met de Instagram Gids kun je een soort van mini-magazine overzicht maken met maximaal 30 inspiratie tips. Bijvoorbeeld de 25 leukste restaurants in de omgeving of de 10 mooiste wandelingen in de buurt. Je kunt deze gidsen ook regelmatig weer uitlichten in je stories om je volgers te laten zien dat je leuke gidsen voor ze hebt gemaakt om ze te inspireren. 

2 gidsen met tekst zijn inclusief in dit pakket. We kunnen de onderwerpen samen bepalen.

Instagram gids

BEKIJK OOK DE ANDERE PAKKETTEN:

bottom of page